Modebladen

Ontdek onze nieuwste modebladen die twee keer per jaar verschijnen: één keer in het voorjaar en één keer in het najaar. Deze bladen bevatten eigentijdse patronen in vijf verschillende talen. Met deze modebladen kunt u moeiteloos moderne ontwerpen creëren, waaronder de patronen van het populaire My Image Magazine. Verken nu de diverse modebladen in deze categorie en laat u inspireren.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

My Image magazine

My Image is meer dan zomaar een modeblad; het is jouw persoonlijke stijlgids. Dit magazine biedt 16 patronen om zelf aan de slag te gaan, plus 4 extra pdf-patronen die je gratis kunt downloaden. Elk patroon is ontworpen om te voldoen aan de verschillende mode-eisen, met maten variërend van 34-52. Of je nu net begint met naaien of al ervaring hebt, My Image stelt je in staat om je eigen unieke stijl te creëren.

Miss Doodle

Ontdek een wereld van creativiteit met Miss Doodle, een nieuw modeblad boordevol patronen. Of je nu patronen zoekt voor vrouwen, kinderen, poppen, kleding, tassen of kussens, Miss Doodle heeft het allemaal. Maten beschikbaar voor volwassenen lopen van 36 tot en met 52, en voor kinderen van maat 80 tot en met 176.

B-trendy najaar

B-Trendy is het modeblad voor kinderen van 1 jaar tot ongeveer 14 jaar. Met moderne modellen, 20 patronen op het raderblad en 4 pdf patronen, dit blad is een must-have voor de jonge modebewuste lezer. Bovendien zijn alle beschrijvingen beschikbaar in 5 talen: Nederlands, Frans, Engels, Spaans en Duits.

Stitched by you

Stitched by You is een veelzijdig modeblad met 10 patronen voor kinderen en 10 patronen voor volwassenen. Ongeacht je stijlvoorkeur, vind je leuke patronen die passen bij jouw smaak. De uitgave van najaar 2020 bevat beschrijvingen in het Nederlands, Frans, Engels, Spaans en Duits. Beschikbare maten lopen van 80 tot en met 176 voor kinderen, en van 36 tot en met 48 voor volwassenen.

Bestellen

Modebladen voor 16:00 uur besteld dezelfde dag verzonden. Als u vragen heeft dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, e-mailen op: [email protected] of gewoon even bellen op: (0031) 615420042.