kinderkatoen

Van Mook Stoffen heeft een ruim assortiment kinderkatoen. We hebben veel verschillende soorten en kwaliteiten kinderstoffen bijvoorbeeld: katoen, tricot en hydrofiel. De stoffen voor kinderen zijn allemaal van minimaal 95% gemaakt van katoen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

 

kinderkatoen vanaf één halve meter

Wij begrijpen dat u geen meters nodig hebt voor de kinderkleding, daarom is het bij van Mook stoffen mogelijk om te bestellen van af een halve meter. Bij kleinen stukken stof verzenden wij het in een brievenbuspakketje hierdoor bespaart u extra verzendkosten.

B-trendy

De B-trendy is het modeblad voor kinderen en staat bom vol met leuke patronen voor kinderkleding. Het blad is voor kinderen van 1 jaar tot ±14 jaar. In het boek staat alles beschreven in 5 talen: Nederland, France, Engels, Spaans en Duits. Er staan moderne modellen in, 20 patronen op het raderblad/ patroonblad en 4 pdf patronen.

Goedkope kinderkatoen

Wij bieden al onze kinderkatoen stoffen aan voor scherpen prijzen en een goede kwaliteit. Door groot in te kopen kunnen wij deze scherpen prijzen aanbieden.

Bestellen

U kunt elke gewenste hoeveelheid kinderstoffen bestellen, met een minimum van 50cm. Voor 16:00 uur besteld dezelfde dag verzonden. Als u vragen heeft dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, e-mailen op: [email protected] of gewoon even bellen op: (0031) 615420042.