Taft Stoffen

Deze stof is gemaakt van 58% polyester en 42% polyamide. Taft is een soepele, glanzende en gekreukte stof. Taft stof is erg geschikt voor het maken van  jurken, rokken, topjes, gordijnen, avondkleding, galajurken, carnavalskleding, bruiloft, decoratie en nog veel meer. Taft stof ziet er mooi uit en je kan het ook erg goed verwerken, de look is zijde. Deze stof kun je het beste maken met een gewone naald, de steek op een kleine zigzag. Je kan deze stof wassen in de wasmachine op 30 graden, hiervoor kun je het beste een kort program van 30 min gebruiken.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Wassen/ onderhoud

Taft stoffen zijn bijna onderhoudsvrij. Je kunt taft stof wassen in de wasmachine op 30 graden. Hiervoor moet je een kort program van 30 min gebruiken.

Bestellen

U kunt elke gewenste hoeveelheid katoenen denim bestellen, met een minimum van 50 cm. Voor 16:00 uur besteld dezelfde dag verzonden. Als u vragen heeft dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, e-mailen op: info@vanmookstoffen.com of gewoon even bellen op: (0031) 615420042.