Toont alle 3 resultaten

My image stoffen

Alle stoffen in deze categorie komen uit de My Image. De stoffen uit de My image zijn de nieuwste stoffen, hipste printjes en de mooiste kwaliteiten. In dit zelfmaakmode blad staan heel veel verschillende My Image stoffen onder andere: Punta di Roma stof, chiffon stoffen en najaar/ voorjaarsstoffen. De My image wordt 2 keer per jaar uitgebracht: voorjaar en najaar. Al onze My Image stoffen worden snel geleverd en zijn scherp geprijsd.


My Image winter 2022

Een korte samenvatting van de My image. De My Image winter 2022 is een modern modeblad. Dit is het nieuwste nummer en daardoor bent u op de hoogte van de mode trends. Er staan leuke modellen in voor jongvolwassenen en volwassenen. In de My Image winter staan 17 patronen in om over te nemen, waarvan twee pdf patronen om gratis te downloaden met de kortingscode achter in de My Image. Een pdf patroon moet op de computer gedownload worden. Het raderblad van de My Image is overzichtelijk. Het raderblad in het boek dient u zelf uit te raderen. De maten die erin staan zijn maat 34-52 / XS-XXXL. De My Image najaar 22 bevat beschrijvingen in het Nederland, France, Engels, Spaans, Duits. Zoek je nog een leuk ander boek dan de My Image, probeer eens Miss Doodle.

Goedkope My Image stoffen

Wij bieden al onze My Image stoffen aan voor scherpen prijzen en een goede kwaliteit. Door groot in te kopen kunnen wij deze scherpen prijzen aanbieden.

Bestellen van My image stoffen:

U kunt elke gewenste hoeveelheid My image stoffen bestellen, met een minimum van 50 cm. Voor 16:00 uur besteld dezelfde dag verzonden. Als u vragen heeft dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, e-mailen op: info@vanmookstoffen.com of gewoon even bellen op: (0031) 615420042.