Toont alle 4 resultaten

Vlieseline – De perfecte keuze voor versteviging en versterking

Vlieseline is een veelgebruikt verstevigingsmateriaal in de naai- en quiltindustrie. Het is een geweven, klevend materiaal, het wordt vaak gebruikt om kleding en accessoires, zoals kragen, knoopsgaten, tassen, belegstukken en meer te versterken. Het is ook geschikt voor quilten, waar het helpt om de lagen van de quilt samen te houden en te versterken. Bij Van Mook Stoffen bieden wij een uitgebreide selectie van hoogwaardige Vlieseline.

-60%
2.00Per meter
-66%
2.00Per meter
-66%
2.00Per meter
-66%
2.00Per meter

Wat is Vlieseline?

Vlieseline is een soort verstevigingsmateriaal dat vaak wordt gebruikt in de naai- en quiltindustrie. Het is een niet-geweven, klevend materiaal. Het wordt vaak gebruikt om kleding en accessoires te versterken, zoals kragen, knoopsgaten, tassen, belegstukken, en meer. Het is ook geschikt voor quilten, waar het helpt om de lagen van de quilt samen te houden en te versterken.

De voordelen van Vlieseline

Vlieseline biedt tal van voordelen voor het versterken en verstevigen van kleding en accessoires. Het is dun en flexibel, waardoor het niet zichtbaar is in het eindproduct. Het is ook sterk en duurzaam, waardoor het de levensduur van het eindproduct verlengt. Vlieseline is ook gemakkelijk te snijden, waardoor het een gebruiksvriendelijk product is.

Soorten Vlieseline

Bij Van Mook Stoffen bieden wij een uitgebreide selectie van verschillende soorten Vlieseline voor elk project. Hieronder een overzicht van de verschillende soorten Vlieseline die wij aanbieden:

Normale Vlieseline

Deze vorm van Vlieseline is geschikt voor een breed scala van stoffen, zoals katoen, linnen, zijde en meer. Het is ideaal voor het versterken van kragen, knoopsgaten, tassen en meer.

Tricot Vlieseline

Deze vorm van Vlieseline is speciaal ontwikkeld voor het versterken en verstevigen van tricotstoffen. Het is een dunne en flexibele vlieseline die speciaal is afgestemd op de stretch van tricotstoffen, waardoor het een perfecte keuze is voor het versterken van tricot truien, sjaals, belegstukken en meer. Het is ook geschikt voor quilten, waar het helpt om de lagen van de quilt samen te houden en te versterken.

Onze Tricot Vlieseline is verkrijgbaar in verschillende diktes, elasticiteiten en kleuren, zodat u voor elk project een geschikte optie kunt kiezen. Bovendien zijn onze Vlieseline producten getest op duurzaamheid en prestaties, zodat u zeker bent van een hoogwaardig eindproduct.

Wat is Tricot Plakvlieseline?

Tricot Plakvlieseline is een specifiek type Vlieseline dat speciaal is ontwikkeld voor het versterken en verstevigen van tricotstoffen. Het is een geweven, klevend materiaal dat bestaat uit vezels die zijn samengeperst tot een dunne laag. Het wordt vaak gebruikt om tricotkleding en accessoires, zoals truien, sjaals, belegstukken en meer. te versterken. Het is ook geschikt voor quilten, waar het helpt om de lagen van de quilt samen te houden en te versterken.

De voordelen van Tricot Plakvlieseline

Tricot Plakvlieseline biedt tal van voordelen voor het versterken en verstevigen van tricotstoffen. Het is speciaal ontwikkeld voor tricotstoffen, waardoor het perfect aansluit op de stretch van de stof. Het is dun en flexibel, waardoor het niet zichtbaar is in het eindproduct. Het is ook sterk en duurzaam, waardoor het de levensduur van het eindproduct verlengt. Tricot Plakvlieseline is ook gemakkelijk aan te brengen met de plakzijde en te naaien, waardoor het een gebruiksvriendelijk product is.

Onze selectie Tricot Plakvlieseline bij Van Mook Stoffen

Bij Van Mook Stoffen bieden wij een uitgebreide selectie van hoogwaardige Tricot Plakvlieseline voor al uw verstevigings- en versterkingsbehoeften van tricotstoffen. Onze Tricot Plakvlieseline is gemaakt van de beste materialen. Wij bieden een grote selectie van verschillende soorten Tricot Plakvlieseline voor alle soorten van project een geschikte optie. Bovendien is onze Tricot Plakvlieseline speciaal ontwikkeld om de stretch van tricotstoffen te behouden, waardoor uw eindproduct zowel stevig als comfortabel zal zijn.