Tricot kinderstoffen

Onze categorie tricot kinderstoffen staat vol met leuke tricotjes speciaal voor kinderen ontworpen en gemaakt. Ook deze tricot stoffen zijn gemaakt van minimaal 95% katoen met vaak als toevoeging elastan. elastan is een hulp product om de stof zo lekker soepel en rekbaar te maken. Deze stoffen komen vaak terug onder de naam jersey.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Goedkope tricot kinderstoffen kopen

We bieden al onze tricot kinderstoffen aan voor scherpen prijzen en een goede kwaliteit. Door groot in te kopen kunnen we deze scherpen prijzen aanbieden.

Kinderstoffen vanaf één halve meter

Wij begrijpen dat u geen meters nodig hebt voor de kinderkleding, daarom is het bij van Mook stoffen mogelijk om te bestellen van af een halve meter. Bij kleine stukken stof verzenden wij het in een brievenbuspakketje, hierdoor bespaart u extra verzendkosten.

B-trendy

De B-trendy is het modeblad voor kinderen en staat bom vol met leuke patronen voor kinderkleding. Het blad is voor kinderen van 1 jaar tot ±14 jaar. In het boek staat alles beschreven in 5 talen: Nederland, France, Engels, Spaans en Duits. Er staan moderne modellen in, 20 patronen op het raderblad/ patroonblad en 4 pdf patronen.

Bestellen

U kunt elke gewenste hoeveelheid kinderstoffen bestellen, met een minimum van 50cm. Voor 16:00 uur besteld dezelfde dag verzonden. Als u vragen heeft dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, e-mailen op: info@vanmookstoffen.com of gewoon even bellen op: (0031) 615420042.