Punta di Roma stof

Punta di Roma stof is een tricot die wat dikker is dus ideaal voor het najaar en winter. Deze stof is heel erg zacht en een tricot. Valt mooi en verwerkt ook heel goed. Ideaal voor het maken van jurken, rokken, legging, vesten en colberts. Strijken is niet nodig! Punta di Roma heeft een effen kleur aan de binnen kant dat is meestal zwart of de hoofdkleur van de goede kant.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Het verwerken van Punta di Roma stof

Punta di Roma is het best te verwerken met een Microtex naald. Bij het naaien gebruik je een kleine zigzagsteek. Daarnaast adviseren we Punta di Roma te strijken op een lage temperatuur. Het handige aan de Punta di Roma stof, is dat het bijna niet kreuk.

Het wassen van Punta di Roma

De Punta di Roma stof kan het beste met de machine gewassen worden op een maximale temperatuur van 30ºC.

Goedkope Punta di Roma stof

We bieden al onze Punta di Roma stoffen aan voor scherpen prijzen en een goede kwaliteit. Door groot in te kopen kunnen we deze scherpen prijzen aanbieden.

Bestellen

U kunt elke gewenste hoeveelheid bestellen, met een minimum van 50 cm. Voor 16:00 uur besteld dezelfde dag verzonden. Als u vragen heeft dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, e-mailen op: [email protected] of gewoon even bellen op: (0031) 615420042.