Bedrukte denim stoffen

Bij van Mook stoffen vind je een groot assortiment bedrukte denim stoffen. Wij bieden jou een grote variatie motieven, wassingen en kleuren bedrukte spijkerstof. Bedrukte katoenen jeans kan zowel voor volwassenen als voor kinderen. Doordat de jeans minimaal 95% katoen bevat draagt deze lekker voor al in de zomer als het wat warmer is, maar ook voor in de winter hebben wij dikkere bedrukte denim stofjes.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Het verwerken van denim

Er zijn verschillende diktes katoenen jeans stoffen te koop. Deze worden allemaal op hun eigen manier verwerkt. Is de spijkerstof stof erg dik dan neem je een denim-naald. Is de spijkerstof vrij dun dan gebruik je een gewone dunne naald. Zit er lycra in de Jeans dan gebruik je een microtex naald. Zit er pailletten op de stof dan gebruik je een gewone dunnen naald.

Wassen/ onderhoud

Jeans stoffen zijn bijna onderhoudsvrij. Je kunt jeans zoveel wassen als je wilt. De kleur wordt door het wassen geleidelijk minder intens blauw. Deze stof kunt je het beste wassen op 30 tot 60 graden.

Verrassingspakket denim

In het verrassingspakket bedrukte katoenen denim stoffen zitten verschillende soortenkatoenen spijkerstof. Voor jong en oud te gebruiken voor allerlei doeleinde zoals tassen met een look van spijkerstof, rokken, broeken en alles wat je kunt bedenken

Denim stoffen kopen.

U kunt elke gewenste hoeveelheid Bedrukte denim stoffen kopen, met een minimum van 50cm. Voor 16:00 uur besteld dezelfde dag verzonden. Als u vragen heeft dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, e-mailen op: [email protected] of gewoon even bellen op: (0031) 615420042.