Hydrofiel katoen

hydrofiel katoen is gemaakt van 100% katoen. Deze katoen is heel zacht waardoor hij erg geschikt is voor baby- en kinderkleding. hydrofiel katoenen stof is zeer makkelijk te verwerken, ook ideaal voor de beginnende naaister. Er zijn veel verschillende hydrofiel stof met printjes. bekijk alle kinderstoffen in onze categorie: Kinderstoffen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Toepassing

hydrofiel katoen is gemaakt van 100% katoen. Het is uitstekend geschikt voor baby dingen zoals een aankleedkussen of een boxkleed. Maar ook voor baby kleding, kinderkleding en voor dames kleding. Ook zeer leuk om er knuffels van te maken of zelfs popen kleding. Deze hydrofiel katoenen stof is heel erg zacht en blijft zo zacht ook na veel wassen. De stof is er in heel veel verschillenden printjes dat maakt deze hydrofiel katoenen stof zeer aantrekkelijk.

Mondkapjes

Deze stof is zeer geschikt om mandkapjes van te maken. Omdat deze stof al 3 lagen heeft hoef je deze stof niet dubbel te gebruiken. bekijk alle geschikte stoffen voor mondkapjes in de categorie: Mondmaskers

Wassen

Het is raadzaam om de stof eerst te wassen voordat je er iets moois van maakt, deze stof krimpt! Deze stof kunt je het beste wassen tussen de 30 en 60 graden dan blijft de stof het mooiste en behoud je de kleuren het beste.

Het verwerken van de stof

Nadat je de stof ontvangen hebt raden wij aan om het eerst te wassen op 40 graden op een kort programma. Voor dat je er een mooie creatie van gaat maken kun je de stof het beste eerst strijken. voor het stikken van de stof kun je het beste een gewone naald gebruiken nummer 70. en de steek op een kleine zigzag zetten. Deze hydrofiel katoen hou je op zijn mooist door de stof te wassen op 40 graden op een gewoon programma.

Kinderstoffen vanaf één halve meter

Wij begrijpen dat u geen meters deze stof nodig heeft voor de kinderkleding, daarom is het bij van Mook stoffen mogelijk om te bestellen van af een halve meter. Bij kleinen stukken stof verzenden wij het in een brievenbuspakketje hierdoor bespaart u extra verzendkosten.`

B-trendy

De B-trendy is het modeblad voor kinderen en staat bom vol met leuke patronen voor kinderkleding. Ook staan hier diverse patronen in waar je de hydrofiel katoenen stof goed voor kunt gebruiken. Het blad is voor kinderen van 1 jaar tot ±14 jaar. In het boek staat alles beschreven in 5 talen: Nederland, France, Engels, Spaans en Duits. Er staan moderne modellen in, 20 patronen op het raderblad/ patroonblad en 4 pdf patronen.

Bestellen

U kunt elke gewenste hoeveelheid hydrofiel katoen kinderstoffen bestellen, met een minimum van 50cm. Voor 16:00 uur besteld dezelfde dag verzonden. Als u vragen heeft dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, e-mailen op: info@vanmookstoffen.com of gewoon even bellen op: (0031) 615420042.